Doe mee

Wat doet de Fietsersbond?

De Fietsersbond is dé belangenvereniging voor fietsers. We zijn actief in meer dan 100 gemeenten en lobby'en ook op Vlaams, Brussels en federaal niveau. Dankzij ons:

  • wordt de weginfrastructuur voor fietsers steeds beter
  • verandert de mentaliteit van 'fietsen als aandachtspunt' naar fietsen als uitgangspunt
  • worden werknemers aangemoedigd om naar het werk te fietsen
  • Lees meer over de Fietersbond

Wat kun jij doen?

De Fietsersbond is een onafhankelijke ledenorganisatie. Versterk onze slagkracht!   

Word lid
Voor 23 euro (één persoon) of 30 euro (gezin) krijg je een 3-maandelijkse nieuwsbrief, ben je verzekerd voor rechtsbijstand en geniet je tal van kortingen.
Bekijk ledenvoordelen - Word nu lid

Doe een gift
Met meer middelen kunnen we meer bereiken. Voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest. Wat is fiscale aftrekbaarheid? Op welke rekening kan je storten?
Alles over giften

Geef een lidmaatschap cadeau
Kies voor een zinvol cadeau. Maak je vrienden en familie lid van de Fietsersbond en krijg per nieuw lid ook zelf een geschenkje. Lees meer

Open een rekening bij Triodos Bank
Doe grootse dingen met je geld. Triodos Bank investeert enkel in duurzame projecten én schenkt de Fietsersbond een vergoeding tot 50 euro als jij een spaarrekening opent. Heb je al een rekening? Neem contact op met Triodos!
Lees meer

Word actief in je gemeente
In het menu 'In de buurt' (linkerkolom) vind je de plaatselijke afdelingen van de Fietsersbond en hun contactgegevens, geordend per provincie. Is er geen werking van de Fietsersbond in je buurt en heb je interesse om er zelf je schouders onder te zetten? Neem dan contact op met de verantwoordelijke voor afdelingen: Stef Leroy (Vlaanderen) en Julie Degraeve (Brussel).