Bike to Work: fiets naar het werk en ontdek de voordelen

Bike to Work is een online platform dat werknemers motiveert om te fietsen van en naar het werk - al dan niet in combinatie met andere vervoersmiddelen zoals de trein, bus of auto.

Surf naar www.biketowork.be

Je eigen doel

Fietsen doe je in de eerste plaats voor jezelf en op je eigen ritme. Stel jezelf dus een doel voorop. Fietsen naar het werk, het kan! De gemiddelde woon-werkafstand ligt op 6,2 kilometer, waarbij meer dan de helft van de stedelijke verplaatsingen onder de 5 kilometer liggen. Kortom, ideale afstanden om de fiets te gebruiken. En wie dagelijks fietst, leeft 2,5 jaar langer! Met de steun en aanmoediging van je werkgever wordt het enkel nog aangenamer fietsen!

Fietspuntensysteem

Ondernemingen die meer aandacht willen besteden aan het belang van de fiets, kunnen hiervoor terecht bij Bike to Work. Fietsende werknemers genieten van een uniek fietspuntensysteem en kunnen deelnemen aan de jaarlijkse zomer- en winterwedstrijd.

Info en delen

Meer informatie:

Wil je fietspunten inruilen tegen gratis producten en kortingen? Moedig je werkgever aan om deel te nemen aan Bike to Work: