Databank actiemodellen

Doe inspiratie op voor een actie of activiteit met je afdelingen, zonder dat je zelf terug het warm water dient uit te vinden. Via deze databank met actiemodellen hopen we de informatie- en expertiseuitwisseling tussen de afdelingen te stimuleren en te stroomlijnen.

In de kijker

  • Fietsersbondafdelingen Azura en Antwerpen produceren een fietsrapport dat ze in de loop van 2012 zullen presenteren. Een fietsrapport in een jaar met gemeenteraadsverkiezingen weegt zwaarder door. Volg hun voorbeeld!
  • Fietsersbond Edegem ontwierp dan weer een eenvoudige manier om fietsenstallingen te evalueren. Je kan hetzelfde systeem hanteren met jouw afdeling.

Doorblader de actiemodellen

Doorzoek de actiemodellen

Zelf actiemodellen toevoegen

Heb je als afdeling zelf een activiteit uitgewerkt die de moeite waard is, dan is dit de plek om deze ideeën en ervaringen te delen. Alle mogelijke activiteiten die een afdeling en haar werking in de kijker zetten zijn welkom. Een unieke actie om leden te werven, een wijn- en azijnfietstocht met de mobiliteitsverantwoordelijken, een verkiezing tot het beste en slechtste fietspad in je gemeente, …

Actieve leden van de Fietsersbond kunnen via het intranet zelf actiemodellen toevoegen. Meld je aan en klik in het intranetmenu op Inhoud aanmaken. Selecteer PaginaActiemodel. Lees zorgvuldig alle instructies (ook de kleine letters) en vul alle vereiste velden in.

Na inzending wordt je actiemodel nagelezen door het Algemeen secretariaat en vervolgens gepubliceerd in deze actiedatabank.